Prinţul Harry, mesaj emoționant pentru bunica sa: Noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum

Prinţul Harry a lansat o declaraţie, aducând un omagiu bunicii sale.

„Celebrând viaţa bunicii mele, Majestatea Sa Regina – şi deplângând pierderii ei – ni se reaminteşte tuturor de busola călăuzitoare care a fost pentru mulţi în angajamentul ei faţă de coroană şi datorie”.

El îşi aminteşte de cuvintele pe care regina le-a rostit după moartea soţului ei, Prinţul Philip: „Viaţa, desigur, constă în despărţiri finale, precum şi din prime întâlniri”.

„Bunico, în timp ce această despărţire finală ne aduce o mare tristeţe, sunt mereu recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant şef, până în primul moment când ai cunoscut-o pe soţia mea dragă şi i-ai îmbrăţişat pe strănepoţii tăi iubiţi”, a spus Harry. 

El a spus că preţuieşte „aceste momente împărtăşite cu tine” – şi, de asemenea, spune că îşi onorează tatăl în noul său rol de rege Charles III. 

„Îţi mulţumesc pentru angajamentul tău faţă de Coroană. Îţi mulţumesc pentru sfaturile bune. Îţi mulţumesc pentru râsul molipsitor”, spune el. „Şi noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum împreună, în pace”.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI