Medic din Teleorman, acuzat că a agresat sexual un minor. Bărbatul a fost arestat preventiv

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Alexandria au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 50 de ani din judeţul Teleorman, acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 11 ani, în curtea locuinţei sale.

Bărbatul, medic de profesie, a primit-o pe copilă în curtea sa, unde a atins-o în zonele intime, tatăl fetei fiind cel care reclamat la poliţie fapta.

”La data de 8 septembrie, a.c., orele 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie  Rurală  nr. 1 Alexandria au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Ştorobăneasa, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, un bărbat  în vârstă de 50 de ani, din comuna Ştorobăneasa, judeţul Teleorman, a invitat în curtea sa o minoră din aceeaşi localitate,  pe care ar fi agresat-o sexual. În urma administrării probatoriului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Alexandria care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, au declarat oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că tatăl fetiţei este cel care a reclamat la poliţie fapta, sunând la 112. Acuzaţiile la adresa bărbatului, care este medic de profesie şi are un cabinet de medic de familie chiar în localitatea unde locuieşte, se referă la faptul că acesta a atins copila pe sâni, în zonele intime şi a luat-o în braţe. 

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI