Regele Charles al lll-lea în primul discurs adresat naţiunii: De-a lungul vieţii ei, iubita mea mamă, a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru mine şi pentru toată familia mea

Regele Charles al lll-lea a afirmat vineri, în primul discurs adresat naţiunii, că de-a lungul vieţii ei, Majestatea sa Regina, iubita sa mamă, a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru el şi pentru toată familia sa. El a anunţat că nu se va mai putea dedica proiectelor sale caritabile.

„De-a lungul vieţii ei, Majestatea sa Regina, iubita mea mamă, a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru mine şi pentru toată familia mea”, a afirmat Charles al lll-lea.

„Viaţa mea se va schimba, bineînţeles, pe măsură ce îmi asum noile responsabilităţi”, a subliniat el, adăugând: „Nu va mai fi posibil pentru mine să aloc atât de mult din timpul şi energiile mele organizaţiilor de caritate şi subiectelor la care ţin atât de profund.

„El şi-a exprimat convingerea că această muncă importantă va fi preluată de oameni de încredere.

 

„Acesta este şi o perioadă de schimbare pentru familia mea. Contez pe ajutorul iubitei mele soţii Camilla”, a mai spus noul rege.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI