Cine este jurnalistul care a deschis o șampanie în direct pentru a se bucura că a murit Regina Elisabeta a II-a

Vestea morții Reginei Elisabeta a II-a nu a fost primită de toată lumea cu aceeași durere ca în Marea Britanie.      

În Argentina, prezentatorul TV Santiago Cúneo a deschis în direct o sticlă de șampanie chiar în timp ce anunța moartea monarhului britanic. 

Potrivit Newsweek, în timpul emisiunii, care era LIVE, jurnalistul argentinian a apărut înconjurat de baloane albe și albastre – culorile drapelului Argentinei – destopând o sticlă de șampanie și mâncând sandvișuri în timp ce un mesaj afișat pe ecran spunea: ”Bătrâna pungă de c*** a murit”. 

Astfel, în timp ce politicienii și liderii din întreaga lume transmiteau condoleanțe familiei regale britanice, iar jurnaliștii din întreaga lume aduceau un omagiu monarhului, Cúneo a dat vestea morții reginei Elisabeta a II-a folosind cuvinte vulgare: ”Bătrâna c*** a murit. Bine a făcut. Aplauze puternice pentru Satana care a luat-o, în sfârșit.” 

Anunțul controversat al jurnalistului argentinian a devenit rapid viral în Argentina, hashtag-ul #Cuneoalmediodia ajungând în trend pe Twitter. 

Unii utilizatori de pe Twitter au spus că Cúneo este „cel mai rece argentinian”, pentru că a avut șampanie pregătită în frigider pentru un astfel de anunț, conform Știrilorprotv.ro.

În Irlanda, hashtag-ul #HereWeGo a început să fie popular pe Twitter după moartea monarhului. 

Mulți din Argentina au criticat gestul lipsit de bun simț al lui Cúneo și i-au criticat pe cei care l-au susținut. 

„Sunt argentinian și acest tip nu mă reprezintă. Ne pare rău pentru această pierdere”, a scris un utilizator pe Twitter. 

Pe lângă faptul că este jurnalist, Cúneo este și politician și om de afaceri. El este cunoscut mai ales pentru această emisiune, ”Uno Mas Uno Tres”, care a fost difuzată atât la radio, cât și la televiziune între anii 2013 și 2018. 

Emisiunea a primit un premiu pentru cel mai bun program de investigație din Argentina, atât în 2017, cât și în 2018. 

Argentina și Marea Britanie au purtat un război amar asupra Insulelor Falkland în 1982, când Argentina a pierdut, în cele din urmă. 

Dar, în ciuda acestui trecut, Ministerul de Externe al țării a adus un omagiu reginei decedate, spunând că guvernul argentinian își exprimă „regretul” pentru trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a și că „este alături de poporul britanic și familia ei în acest moment de întristare.” 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI