Eleva care și-a înjunghiat o colegă din cauza unui băiat, plasată sub control judiciar

Eleva de 16 ani care și-a înjunghiat o colegă, chiar în prima zi de școală, din cauza unui băiat, a fost plasată sub control judiciar. 

„Față de minora în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis, marți, Poliția București. 

Adolescenta a fost reținută, luni, în urma agresiunii. Ulterior, oamenii legii au stabilit plasarea sa sub control judiciar. 

Victima a fost înjunghiată în picior și a fost dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

Incidentul s-a petrecut într-o școală de pe strada Jiului, din cartierul Bucureștii Noi. 

Din primele verificări, conflictul era mai vechi, iar agresiunea fizică a venit pe fondul unui discuții legate de un băiat. 

Victima a fost transportată la spital 

Luni, Poliția Capitalei a transmis că fata rănită a ajuns la spital, iar colega care a înjunghiat-o, în custodia oamenilor legii. 

„La data de 05.09.2022, polițiști din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1”, potrivit Poliției Capitalei. 

Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conștientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, iar la scurt timp, a fost identificată și depistată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia poliției. 

Polițiștii Secției 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.  

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI