Un medic din Fetești a fost bătut grav de un pacient nervos. De la ce a pornit scandalul

Un medic pneumolog al Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” din Fetești a fost bătut cu bestialitate de către un pacient nervos. După incident, cadrul medical a fost transportat la o unitate spitalicească din Constanța, respectiv la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântu Apostol”, pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate, victima fiind în stare gravă. 

De la ce a pornit scandalul 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, atunci când un pacient în vârstă de 27 de ani a mers la spital cu o entorsă, urmând să se enerveze rapid, deoarece medicul de gardă i-a explicat că nu îi poate face o radiografie în acel moment, pentru că nu era niciun specialist la Radiologie. 

Din acest motiv, medicul i-a comunicat să se prezinte a doua zi la unitatea spitalicească pentru investigații, iar de aici și până la un scandal de proporții a fost doar un pas. 

De asemenea, un asistent medical, angajat al Spitalului Municipal Fetești a anunțat poliția că un medic a fost bătut de către un pacient, iar la fața locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă. 

Astfel, în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat de 27 de ani, iar în urma consultației medicale, acesta a devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie de 31 de ani. 

În cauză, oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI