Scandal la un botez. Un adolescent l-a înjunghiat de două ori pe un bărbat care i-a lovit tatăl

Un tânăr în vârstă de 16 ani din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă fiind suspectat că a băgat un cuţit într-un bărbat care i-a lovit tatăl. Totul s-a întâmplat în timpul unui botez, iar scandalul a pornit de la o melodie.

Potrivit datelor furnizate marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, incidentele au avut loc în data de 20 august, în localitatea Letca Nouă, poliţiştii intervenind după ce, la ora 03.20, o persoană a sunat la 112, anunţând că un bărbat a fost înjunghiat la un botez.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 20 august a.c., ora 02.30 ar fi avut loc un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, motivul izbucnirii fiind o melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani. Bărbatul de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost aşteptat de către bărbatul de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care, copilul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe cel de 35 de ani”, informează IPJ Giurgiu.

Adolescentul a fost dus la audieri şi, pe baza probatoriului administrat, a fost reţinut, pentru 24 de ore, ulterior instanţa de judecată emiţând mandat de arestare preventivă pe numele lui. Tânărul este acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI