Ion Țiriac a vorbit cu premierul Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!”

Ion Țiriac (83 de ani), fost mare tenismen și unul dintre cei mai influenți afaceriști din România, dezvăluie cum a decurs discuția pe care a purtat-o recent cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. 

Țiriac a relatat, în exclusivitate pentru GSP.ro, că l-a confruntat amical pe Ciucă pe tema celor două cluburi, CSA Steaua și CS Dinamo. 

După ce premierul i-a transmis clar ce simpatii are, Țiriac s-a repliat, sfătuindu-l pe Ciucă să-și îndrepte privirea și către Dinamo. Miliardarul cataloghează situația din Ștefan cel Mare drept una „tristă”. 

„Foarte curios… când l-am cunoscut pe domnul prim-ministru (n.r. – Nicolae Ciucă), căruia îi mulțumesc că mi-a făcut favoarea să mă primească imediat la dumnealui, mi-a și spus: «Domnu’ Țiriac, vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata». 

I-am spus: «Domnu’ general, să dea Dumnezeu să vă țină Steaua încă vreo 50 de ani, dar vedeți cum faceți și cu Dinamo, să-i mai băgați ceva pe sub fund, ca să stea, pentru că din ăștia doi (n.r. – CSA Steaua și CS Dinamo) mi-au ieșit 99% din campionii olimpici și mondiali la toate sporturile». 

Treaba cu Dinamo e o treabă tristă (…). Acolo, ba că sunt afecționații (n.r. – suporterii), pe vremuri îi numeam chibiți, ba că sunt ăștia care hotărăsc, ba că sunt ceilalți care hotărăsc, ba că se vinde, ba că se cumpără… bă, dar școala de copii unde e? 

Dacă noi aveam nu multe, ci 50 de academii precum cea a lui Hagi, gândește-te dumneata…unde eram?”, a declarat Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI