De astăzi, tramvaiul 41 din București nu mai oprește în toate stațiile

Începând de astăzi, 25.07.2022, peroanele staţiilor de tramvai „Braşov” de pe traseul liniei 41, din București, vor fi supuse unor lucrări de modernizare. 

Până la finalizarea lucrărilor de modernizare, stațiile de tramvai „Brașov”, situate pe ambele sensuri pe Str. Braşov, în zona intersecției cu Bd. Ghencea, vor fi suspendate. 

Călătorii sunt sfătuiți să utilizeze în această perioadă stația cea mai apropiată, „Parcul Drumul Taberei”, situată pe ambele sensuri tot pe Str. Brașov, în zona intersecției Str. Brașov/Drumul Taberei/Bd. 1 Mai. 

Se modernizează 14 dintre cele 22 de staţii de pe linia 41, refacerea înseamnă prelungirea peroanelor la 40 de metri, pentru că din septembrie tramvaiele noi cumpărate de la Arad să poată intra în circulaţie, potrivit unui comunicat al STB. 

Peroanele au o lungime cuprinsă între 33 şi 35 de metri, în timp ce tramvaiele noi au 36 de metri lungime, deci călătorii nu ar fi în siguranţă, mai ales la debarcare. Până la sfârşitul anului, primele 20 de tramvaie noi, moderne, din comanda de 100 de unităţi de la Arad, ar urma să fie introduse în circulaţie. 

Temperaturi de peste 40 de grade urmate de furtuni şi ploi torenţiale | ANM a emis şase avertizări meteo 

 
 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI