Prefectul Capitalei: „Parcul Cișmigiu arată de parcă ar fi abandonat de câțiva ani”

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat, miercuri, după ce a fost în control în Cișmigiu, că „parcul arată de parcă ar fi abandonat de câțiva ani”.

„Am identificat multiple probleme, de la modul general, cum arată de parcă ar fi abandonat de câțiva ani, de la modul cum arată intrările în parcuri, gardurile și porțile de acces, la arbori uscați care în orice moment pot să scadă, la copaci netoaletați de ani de zile (…)

Sper ca acest semnal dat să determine autoritățile locale să ia măsurile necesare pentru ca parcurile bucureștene să reprezinte o oază de liniște, o oază de răcoare, mai ales că de mâine (joi – n.r.) încolo începe iar o perioadă de caniculă”, a mai spus Greblă.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declanșat miercuri o acțiune de control în Parcul Cișmigiu din București, unde Primăria Capitalei a demarat lucrări de reabilitare a Grădinii din centrul orașului.

„Având în vedere numeroasele sesizări ale cetățenilor, semnalele apărute în mass-media și apelurile repetate făcute către autoritățile publice locale, Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a decis să declanșeze, miercuri, 13.07.2022, o acțiune de control în Parcul Cișmigiu.

Prefectul Toni Greblă și o echipă mixtă de control vor inspecta Parcul Cișmigiu, măsurile luate în urma acestei acțiuni urmând să fie anunțate publică, ” a anunțat, miercuri, prefectura.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI