Traian Băsescu: ”Mi-au desființat cei zece ani de președinție! Eu nu mai sunt un fost președinte!”

Traian Băsescu a început deja să elibereze vila de protocol pe care trebuia să o părăsească încă de acum câteva zile.

Fostul președinte susține că nu este supărat de faptul că trebuie să se mute. Întrebat dacă urmează să se mute astăzi, Băsescu a declarat:

„Și astăzi, și mâine, și poimâine! Noi nu suntem proaspăt căsătoriți să avem un cuier și un pat. Încerc să mă încadrez în lege atât de mult cât se poate. Numai că de ieri sunt supărat, a murit cățelușul ăsta amărât! Sunt supărat de câine, nu de mutat! De mutat, m-am mutat de 10 ori la viața mea, mă mai mut o dată, dar am observat că Parlamentul și Înalta Curte, prin deciziile lor, mi-au desființat cei zece ani de președinție! Eu nu mai sunt un fost președinte, sunt un oarecare cetățean!

Vreau să văd dacă Parlamentul cu toți lașii care nu m-au putut învinge cât am fost în activitate, dar mă lovesc după ce nu mai sunt în activitate, dacă îmi vor lua și brevetul de căpitan de cursă lungă. Că ei, marea majoritate, sunt oameni fără meserie. Dacă pleacă din politică sunt muritori de foame”, a declarat președintele.

Fostul președinte Băsescu trebuia să elibereze vila de protocol până miercuri, 1 iunie, potrivit unui comunicat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat. A avut primul termen de 60 de zile, termen care a expirat. 

Săptămâna trecută RAPPS-UL i-a mai dat 5 zile că să elibereze vila de protocol, dar nu le-a respectat.

Fostul președinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuința de protocol, după ce instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI