Angajata ISU București este dată în urmărire națională, după ce a fost condamnată în dosarul Colectiv

Unul dintre pompierii condamnați definitiv în dosarul Colectiv este dat în urmărire. Antonina Radu, care trebuie să execute 8 ani și 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost dată în urmărire generală de către Poliția Română.

Polițiștii au căutat-o  pe femeie atât la domiciliu, cât și la locul de muncă, însă femeia nu a fost găsită de anchetatori. Aceștia au început efectuarea operațiunii imediat ce au primit mandatul de executare al pedepsei în dosarul Colectiv.

Antonina Radu a fost dată în urmărire de către Poliția Română pentru executare pedepsei cu închisoarea dispusă de Curtea de Apel București.

În urma sentinței finale pentru dosarul Colectiv, dată de către judecătorii Curții de Apel București, atât pompierul ISU Antonina Radu, cât și George Petrică Matei au primit o condamnare definitivă la 8 ani si 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uzurparea funcției în dosarul Colectiv.

În anul 2015, aceștia îndeplineau funcția ofițeri-inspectori de prevenire cu gradul de căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI