Cum va fi vremea astăzi, 6 aprilie 2022, în România

Miercuri temperaturile continuă sã crească şi vremea devine caldă pentru aceasă dată. Dimineaţa apar câţiva nori în zona Transilvaniei, în Maramureş şi în Bucovina, insă peste zi atmosfera va fi însorită.

Vântul va avea intensificãri la munte pe creste, dar va avea unele porniri la viteze mai reduse şi prin vest şi în sud-est. Maximele termice pornesc de la 13 grade în depresiuni şi vor ajunge panã la 22 de grade Celsius, în sud şi în sud-est.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea și Bărăgan va fi mai cald. Marți au fost 16 grade, iar miercuri temperaturile urcă până la 22 de grade. Cerul va fi mai mult senin însă vântul mai are unele porniri.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei se face mai cald decât ar fi normal la această dată. Se vor atinge 21 poate chiar 22 de grade şi o să avem soare, vreme bună şi un vânt ceva mai activ.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, în orele dimineţii apar ceva înnorări însă peste zi atmosferă va fi plăcută cu mult soare iar temperaturile se opresc pe la 21 de grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, în primele ore ale zilei se mai aduna norii însă mai târziu se arată soarele şi va fi plăcut. Se încălzeşte şi pe aici iar după prânz se ating 18 grade la Satu Mare, conform Știrileprotv.ro.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice, iar temperaturile, ajung pe la 21 de grade. Atmosferă va fi însorită, norii apar doar în treacăt şi vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei.

În Transilvania, dimineaţa se mai aduna norii, însă mai târziu se arată soarele şi temperaturile cresc uşor faţă de ziua trecută. La noapte, pe crestele Carpaţilor Meridionali, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare şi vântul se înteţeşte.

În sud-vestul ţării, avem soare şi atmosferă plăcută. Se încălzeşte şi pe aici, iar maximele urcă spre 22 de grade.

Mai cresc temperaturile şi în ţinuturile sudice. Vom soare şi până la 22 de grade în termometre.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti, miercuri avem o zi frumoasã, se face mai cald şi dupã prânz se vor înregistra 21…22 de grade; valori ridicate pentru luna Aprilie. La noapte se mai încălzeşte puţin şi minimă va ajunge pe la 7 grade.

Vremea la Munte

La munte, se anunţă vreme bunã şi doar în nordul Carpaţilor Orientali s-ar putea sã picure trecãtor. La noapte se adunã norii, o sã plouã în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, iar pe creste vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţă şi ninsoare.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI