Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru palma de la gala Oscar

Will Smith şi-a cerut scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor duminică seară.

 „Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi inexcuzabil. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith. „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”. 

Mesajul continuă: „Aş dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aş dori să-mi cer scuze familiei Williams şi familiei mele ‘King Richard’. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toţi. Sunt o lucrare în curs”. 

Altercaţia a avut loc atunci când Rock a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith care este într-o continuare a filmului „G.I. Jane”. Pinkett Smith a fost deschisă cu privire la faptul că are alopecie, care provoacă căderea părului. Smith a alergat apoi pe scenă, l-a pălmuit pe Rock şi s-a întors repede la locul lui. „Ţine numele soţiei mele departe de gura ta nenorocită!”,i-a strigat Smith odată ce s-a aşezat.

Momentul a uimit telespectatorii, care au accesat reţelele de socializare, deoarece nu a fost imediat clar dacă altercaţia a fost o scenetă sau nu. Câteva momente mai târziu, Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din „King Richard”. În discursul său, el şi-a cerut scuze Academiei şi colegilor săi nominalizaţi, dar nu s-a adresat lui Rock.

„Vreau să cer scuze Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul din „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el. 

În pauza publicitară, Denzel Washington a venit la masa lui Will Smith să-i vorbească. Agenta lui Smith, Meredith O’Sullivan, s-a alăturat şi ea. Deşi a dispărut la reluarea transmisiei, ea a reapărut la următoarele două pauze publicitare, vorbind cu el până când a venit rândul categoriei „cel mai bun actor”.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI