Will Smith, desemnat cel mai bun actor în rol principal, protagonist al scandalului de la Gala Oscar 2022

Will Smith a fost recompensat duminică seară, la Los Angeles, cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal la cea de-a 94-a gală de decernare a trofeelor atribuite de Academia de film americană, graţie interpretării sale din lungmetrajul „King Richard”, relatează contul de Twitter al evenimentului, citat de Agerpres.

La această categorie au fost nominalizaţi actorii Javier Bardem („Being the Ricardos”), Benedict Cumberbatch („The Power of the Dog”), Andrew Garfield („Tick, Tick… Boom!”), Will Smith („King Richard”), Denzel Washington („The Tragedy of Macbeth”).

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, îl interpretează în filmul „King Richard” pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul celebrelor jucătoare de tenis Venus şi Serena Williams.

Filmul este regizat de Reinaldo Marcus Green şi are la bază un scenariu scris de Zach Baylin.

Scandal la Gala Oscar 20222

Will Smith a fost și protagonistul unui scandal din cadrul Galei Oscar 2022. Actorul l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul galei din cauza unei glume făcute despre soţia sa.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, Chris Rock a făcut o glumă spunând că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”, potrivit news.ro.

„Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero, scrie news.ro.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că are alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

„Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

Will Smith are în palmares alte două nominalizări la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pe care le-a primit în 2002 pentru filmul „Ali” şi în 2007 pentru filmul „The Pursuit of Happyness”.

Cea de-a 94-a gală de decernare a premiilor Oscar are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este prezentat de actriţele Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Sykes.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI