Serialul „Servitorul poporului” cu Volodimir Zelenski revine pe Netflix în Statele Unite

„Servitorul poporului”, serialul satiră care l-a făcut celebru pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, va fi difuzat pe Netflix în Statele Unite, a anunţat miercuri platforma de streaming, pe fondul entuziasmului pentru fostul actor devenit „erou” al ţării sale invadate de Rusia.

 „Aţi cerut asta, o să revină! Servitorul poporului este din nou disponibil pe Netflix în Statele Unite”, a anunţat platforma americană Twitter, în contextul în care preşedintele ucrainean a lansat miercuri un apel pentru ajutor în timpul unui discurs prin videoconferinţă în faţa Congresului american, care l-a ovaţionat, scrie AFP. 

Premonitoriu, subiectul serialului, lansat în 2015, este alegerea neaşteptată a unui profesor de istorie în fruntea Ucrainei. Cu umor, serialul denunţă corupţia politică. 

Un scenariu al cărui succes – uriaş în ţară – a deschis calea carierei politice a lui Zelenski, el însuşi ales preşedinte al ţării în 2019 sub steagul unui partid care poartă acelaşi nume cu serialul, cu peste 70% din voturi. 

Din prima zi a invaziei Ucrainei, Channel 4 în Marea Britanie, ANT 1 în Grecia sau Pro TV în România sunt posturile de televiziune care au negociat deja drepturile pentru serial. 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI