„Batman”, pe primul loc la box office-ul românesc de weekend

„Batman/ The Batman”, în regia lui Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz în roluri principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Filmul de acţiune cu Cavalerul Negru a avut încasări de 1.715.477 de lei, după ce a fost vizionat de 68.587 de spectatori, potrivit datelor cinemagia.ro. 

După doi ani de supraveghere a străzilor oraşului ca Batman, înfricoşând criminalii, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfăţişat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale oraşului Gotham. Cu doar doi aliaţi de încredere – Alfred Pennyworth şi Lt. James Gordon – printre reţeaua coruptă a oficialilor şi personalităţilor de profil a oraşului, Batman se impune ca întruchiparea răzbunării.

Filmul de acţiune „Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, a coborât pe poziţia secundă, în al treilea weekend de la premieră, generând încasări de 521.288 de lei şi fiind vizionat de 22.268 de spectatori. 

Animaţia „Encanto”, cu Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith, a urcat un loc, până pe trei, după 15 weekenduri de la lansare. Filmul a avut încasări de 193.637 lei. 

„Aleea groazei/ Nightmare Alley”, regizat de Guillermo del Toro, cu Cate Blanchett, Rooney Mara, Bradley Cooper, Toni Collette, Willem Dafoe în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la debut, generând venituri de 169.046 de lei. 

„Moarte pe Nil/ Death on the Nile”, cu Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer, Emma Mackey în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al patrulea weekend de la premieră. Adaptarea după Agatha Christie a strâns 144.758 de lei. 

În al zecelea weekend de la lansare, filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu” a urcat două locuri, până pe şase, după ce a fost văzut de 7.633 de persoane şi a strâns 144.541 de lei. 

Comedia „Dog. Un câine de legendă”, regizat de Reid Carolin, Channing Tatum, a coborât un loc, până pe şapte, în al treilea weekend de la debut. 5.680 de spectatori au văzut filmul în weekend şi a avut încasări de 135.551 de lei. 

„Mărită-te cu mine/ Marry Me” a coborât un loc, până pe opt, în al patrulea weekend de la premieră. Producţia a avut încasări de 84.851 de lei. 

Filmul românesc „Odată pentru totdeauna”, cu Smiley în rol principal, a coborât cinci locuri, până pe nouă, în al doilea weekend de la premieră. 2.913 de spectatori au ales să vadă filmul în weekend, veniturile fiind de 71.003 lei. 

Comedia „Badman: Cel mai tare din parcare” a coborât un loc, până pe zece, în al doilea weekend de la debut. Filmul în regia lui Philippe Lacheau a avut încasări de 66.065 de lei. 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI