Care este filmul aflat pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend?

Lungmetrajul horror „Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, a urcat două locuri, după al doilea weekend de la lansare, până pe primul, generând încasări de 250.713 de lei. „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” nu se regăseşte în top 10, iar alte şase filme au revenit în clasament.

Acţiunea din al cincilea film al seriei „Scream” are loc la 25 de ani după ce o serie de crime brutale a şocat liniştitul oraş Woodsboro, când un nou ucigaş poartă masca Ghostface şi începe să urmărească un grup de adolescenţi pentru a reînvia secretele din trecutul mortal al oraşului, iar Sidney Prescott (interpretată de Campbell) trebuie să se întoarcă pentru a descoperi adevărul.

Animaţia „Encanto” a urcat cinci locuri, până pe locul doi, având încasări de 146.398 de lei. Pe poziţia a treia a revenit, de pe şase, „The King’s Man: Începutul”, cu venituri de 127.802 lei.

„Nu e vreme de murit/ No Time to Die” a revenit de asemenea în clasament, pe locul patru, după 12 săptămâni de la lansare, filmul generând încasări de 76.000 de lei.

O altă revenire, „Casa Gucci” este pe locul cinci, după nouă săptămâni de la lansare, cu încasări de 65.929 de lei.

„Eternii”, în regia lui Chloé Zhao, avându-i în distribuţie pe Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Salma Hayek, a revenit pe locul şase, după 12 săptămâni de la lansare. Filmul a avut încasări de 23.021 de lei.

„Noua ordine” de Michel Franco a debutat pe loul şapte în top având 17.209 de lei încasări, după cea  fost vizionat de 948 de spectatori.

Alte reveniri în clasament sunt drama biografică „Spencer”, animaţiile „Luca” şi „Ron o ia razna”.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI