Fetița de 11 ani lovită de o mașină de poliție pe o stradă din Sectorul 1 a fost operată la picior

Fetiţa de 11 ani rănită în accidentul produs de o maşină de poliţie pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei a fost operată la picior, starea sa fiind bună, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu”,unde copila a fost internată după accident.

Conform sursei citate, fetiţa a fost operată la nivelul gambei, unde avea o fractură.

Medicii afirmă că starea sa este bună.

Fetiţa şi o adolescentă de 13 ani au fost lovite joi de o maşină a poliţiei, în timp ce traversau strada. Copila de 13 ani a decedat.

Un martor la accident a susţinut că poliţistul care se afla la volanul autospecialei ar fi mers la copila care zăcea pe caldarâm şi ar fi verificat dacă aceasta mişcă, împingând-o cu piciorul. Poliţia Capitalei susţine că poliţistul s-a aplecat asupra victimei pentru a vedea în ce stare este şi că el a sunat primul la 112.

Reprezentanţii ONG-ului Luptăm pentru România au postat pe pagina de Facebook a organizaţiei un mesaj în care susţin că poliţistul aflat la volanul maşinii nu se afla în misiune.

„Conform martorilor, poliţistul care era singur în maşină a fost luat de la locul accidentului de către o maşina tip SUV, nicidecum cu autospeciala Poliţiei. Ba mai mult, maşina condusă de poliţistul criminal NU ERA IN MISIUNE, neavând semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, acestea fiind pornite abia după accident. Viteza autospecialei condusa de criminal era atât de mare, încât maşina s-a oprit la peste 50 de metri de locul impactului”, au scris reprezentanţii ONG-ului pe reţeaua de socializare.

Aceştia au mai susţinut că la locul accidentului „şi-au făcut prezenţa zeci de poliţişti de la trupele speciale”.

„Primul apel în sistem 112 a fost formulat de poliţistul implicat în evenimentul rutier, prin care a solicitat sprijin medical pentru persoanele rănite. După producerea evenimentului rutier, poliţistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”, a precizat Poliţia Capitalei.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI