Black Friday 2021: Reduceri de până la 59% la vacanţele pe litoralul românesc pentru vara viitoare. Tarifele pornesc de la 25 de lei pe noapte de persoană

Românii îşi pot achiziţiona sejurul la mare pentru vara 2022 cu reduceri de până la 59%, anunţă turoperatorul Litoralulromanesc.ro, lider pe segmentul vacanţelor la Marea Neagră.

Acum sunt cele mai mari discounturi din an, pentru că la pachetele deja reduse de Early Booking se calculează şi reducerile acordate cu ocazia campaniei de Black Friday.

Astfel, în perioada 11-14 noiembrie, românii pot alege din mii de pachete turistice la hotelurile din portofoliul Litoralulromanesc.ro.

Tarifele pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare, preţ valabil pentru un hotel de două stele din Eforie Nord.

Totuşi, potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, de Black Friday, primele oferte care se epuizează sunt cele în hoteluri de 4 şi 5 stele, românii fiind interesaţi mai ales de pachetele cu servicii all inclusive, în cazul cărora şi valoarea discount-ului oferit este substanţială.

“În ultimii ani, a devenit o obişnuiţă pentru mulţi români ca în coşul de cumpărături de Black Friday să adauge şi o vacanţă. Există un interes ridicat pentru reducerile care se acordă cu acest prilej, de aceea ne aşteptăm ca vânzările de vacanţe pentru vara viitoare să fie direct proporţionale”, afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt, în general, persoane care îşi fac planurile de vacanţă din timp, mai ales din categoria familiilor cu copii, şi care sunt atente la ofertele turistice şi vizează hotelurile cu servicii foarte bune şi pachete complexe. În egală măsură, sunt turişti care au deja pregătit un buget de vacanţă în condiţiile în care sejurul rezervat de Black Friday trebuie achitat integral până cel târziu marţi, 16 noiembrie.

O altă condiţie a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile.

Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziţionat prin oferta Black Friday costă 250 lei pentru cinci nopţi de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord, pachet pentru două persoane. La un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiştii pot rezerva o cameră cu 349 de lei/sejur de 5 nopţi, doar cazare. Cinci nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 931 de lei pentru două persoane. Turiştii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2022 şi să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 2.925 lei/cameră/sejur 5 nopţi.

“Pentru că vorbim despre perioada cu cele mai mari discounturi din an, îi sfătuim pe turişti să nu rateze acest moment. Mai mult, având în vedere experienţa ultimelor două veri, petrecute în pandemie, şi în care am constatat că destinaţia litoralul românesc a fost una sigură, nu credem că există motive de îngrijorare privind modul în care se vor derula vacanţele la Marea Neagră vara viitoare. De aceea, ne aşteptăm ca litoralul românesc să rămână una dintre destinaţiile favorite şi în 2022, pentru sentimentul de siguranţă şi proximitatea pe care le oferă”, adaugă Ionuţ Nedea. Reprezentantul companiei îi sfătuieşte pe turişti să adauge în pachetul turistic şi asigurarea storno cu acoperire Covid-19, prin care îşi pot recupera sumele plătite în cazul în care nu mai pot pleca în vacanţă dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus. În 2020, în campania de Black Friday, Litoralulromanesc.ro a vândut sejururi în valoare de peste 1 milion de euro.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI