Nicușor Dan nu ar fi fost lăsat să intre în Guvern, pentru că nu este vaccinat

Primarul general al Capitalei nu ar fi putut intra, joi, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat, conform unor surse politice. Edilul a spus că nu acesta ar fi fost motivul.

Primarul general și primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar fi trebuit să meargă la Guvern pentru a discuta despre problema termoficării în București. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc la ora 12:00.

Însă conform unor surse primarul general nu i s-ar fi permis accesul în sediul Guvernul neavând certificat verde, așă că întâlnirea s-ar fi mutat la sediul PNL.

După câteva ore, edilul a spus că întâlnirea s-a mutat la sediul PNL din alt motiv, nu pentru că nu ar fi avut el voie să intre în guvern.

”Nu am în momentul ăsta (certificatul verde, n.red.), dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici. Am ajuns acolo şi mi s- a comunicat că întâlnirea s-a mutat aici şi am luat maşina şi am ajuns aici”, a spus Nicuşor Dan, la sediul PNL Bucureşti, conform News.ro.

Amintim că Nicușor Dan a declarat public că a avut boală în mai, doar că de atunci a trecut perioada celor șase luni care să îi permită accesul în instituții publice cu certificat verde.

În declarațiile publice, primarul general al capitalei a spus că nu este antivaccinist.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI