Bunurile lui Diego Maradona, scoase la licitație

Mai multe bunuri care au aparținut lui ​Diego Maradona vor fi scoase la licitație. Printre acestea se numără casa părinților săi, două autoturisme BMW și o scrisoare de la Fidel Castro.

Aceste bunuri vor fi scoase la licitație pentru stingerea datoriilor acumulate de El Pibe D’Oro. Licitaţia va avea loc la 19 decembrie, va fi online, şi este realizată cu acordul moştenitorilor fostului star al fotbalului.

Decizia acestei licitaţii a fost luată de judecătoarea Luciana Tedesco. Bunurile cu valoare sentimentală, cum ar fi tricouri oferite de alţi jucători, vor fi excluse de la licitaţie.

Scrisoarea semnată de Fidel Castro, care va fi scoasă la licitațiem este o dovadă a prieteniei dintre fostul lider cubanez şi Maradona. Scrisoarea a fost primită când fostul fotbalist se afla în Insulele Caraibe, pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri, relatează News.ro.

Unul dintre automobilele BMW care va ajunge la licitație are pe parbriz semnătura lui Maradona. Preţul de pornire la licitaţie este de 165 de mii de dolari. Casa oferită de Maradona părinţilor săi se află în cartierul Villa Devoto din Buenos Aires.

Câştigurile generate de această licitaţie vor fi folosite pentru a plăti datoriile şi cheltuielile fostului fotbalist şi nu vor fi împărţite între moştenitori.

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 ani.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI