Mel Gibson va juca într-un serial prolog „John Wick”

Actorul Mel Gibson va juca într-un serial prolog „John Wick”, intitulat „The Continental”, comandat de Starz din 2018, informează Variety.

Serialul va fi centrat pe mecanismele interne ale hotelului din franciza de filme cu Keanu Reeves în rol principal, care este un refugiu al asasinilor.

„The Continental” va explora originea hotelului pentru asasini prin ochii şi acţiunile tânărului Winston Scott, care este atras în New York-ul anului 1975 pentru a se confrunta cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă.

Gibson va juca rolul unui nou personaj în franciză, Cormac. Mai multe detalii despre acest rol nu au fost divulgate. Anterior, a fost anunţat că „The Continental” va fi o miniserie de trei capitole la Starz, iar o dată de lansare nu a fost anunţată încă.

Serialul este scris de Greg Coolidge şi Kirk Ward, care sunt producători executivi şi showrunneri.

Acesta va fi primul rol permanent într-o producţie de televiziune pentru Gibson. El a mai apărut în serialul australian „The Sullivans”, în anii 1970, şi, ocazional, în diverse alte show-uri.

Actorul este cunoscut pentru rolurile din francizele „Lethal Weapon” şi „Mad Max”, din filmele „Braveheart”, pe care l-a şi regizat, „The Patriot” şi „Signs”.

Mel Gibson a fost recompensat cu Oscar pentru regia „Braveheart”, lungmetraj premiat de Academie şi la categoria „cel mai bun film”. A mai primit în 2017 o nominalizare pentru regia dramei „Hacksaw Ridge”. El a mai regizat „Apocalypto” şi „The Passion of the Christ”.

Cele trei filme „John Wick” lansate până în prezent au generat împreună mai mult de 300 de milioane de dolari, la nivel global. Al patrulea lungmetraj din serie este stabilit să fie lansat pe 27 mai 2022.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI