Liviu Dragnea rupe tăcerea! Unde era fostul lider PSD în timpul protestelor din 10 august: „Beam niște vin rece”

După mai bine de trei ani de la protestele violente care au avut loc în Piața Victoriei, atunci când au avut loc ciocniri grave între manifestanți și forțele de ordine, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns acuzațiilor conform cărora el a comandat intervenția în forță a jandarmilor.

Reamintim că în timpul protestelor o mare parte dintre manifestanți au fost gazați și bătuți, unii complet nevinovați, dar și o parte dintre jandarmi au ajuns la spital, în stare gravă.

Fostul lider al social-democraților susține că nu a discutat cu nimeni din structurile Guvernului, pentru înăbușirea protestelor. Dragnea a declarat într-un interviu pentru Kanal D că nu s-a implicat deloc și că era, de fapt, la Neptun, unde petrecea o seară relaxantă alături de familie și prieteni.

 „Nici vorbă. Nu eram la Scroviştea în acea seară, eram la Neptun şi o spun poate să creadă oricine orice la vremea aia era cu nişte prieteni, cu soţiile, logodnicele şi beam nişte vin rece. Ce am văzut, am văzut la televizor. Nu că nu am dat ordin, nu am vorbit cu ministrul de Interne sau cu cineva din structurile ministerului sau cu cineva din Jandarmerie. Nu a ieşit Rareş Bogdan şi a zis că el ştie că eu sunt de fapt pe tunul cu apă şi de fapt dau cu apă în protestatarii? Ce a spus Gabi Firea atunci, dacă mai susţine în continuare, eu o rog să meargă la Parchet”, a afirmat Dragnea.

În opinia lui Liviu Dragnea, manifestanții au fost agresivi.

„Dar nu am înţeles de ce au fost agresaţi jandarmii. De ce 99% dintre oamenii de bună credinţă care au fost acolo să protesteze, din varii motive, i-au lăsat pe cei care erau foarte bine organizaţi, din ce am văzut după aia şi din discuţiile de a doua, de a treia zi, filmuleţe, poze, cei care au început să bruscheze jandarmii, cei care au bătut-o pe acea jandarmeriţă”, a mai precizat Dragnea.

 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI