Viața lui „Axinte”, dată peste cap. Cunoscutul actor va face muncă în folosul comunității: Voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie

Actorul Florin Petrescu, Axinte din „Vacanța Mare” mai exact, va face muncă în folosul comunității timp de 60 de zile, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de șantaj.

Florin Petrescu a recunoscut acuzațiile de șantaj și a dat primele declarații după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare. Acum un an, bărbatul a recunoscut că a fost implicat în acuzațiile care i s-au adus în 2012.

Axinte de la „Vacanța Mare” a primit doi ani de închisoare cu suspendare, dar și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Actorul a declarat că nu a făcut încă orele de muncă și că nu îi este rușine cu verdictul pe care l-a primit.

’Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!’, declarat actorul, pentru playtech.

Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Securea despre o sumă mare de bani și a fost pus să-l șantajeze pe acesta. Daca Florin Securea nu accepta să sponsorizeze emisiunea în 2012, actorul avea să publice informații în exclusivitate despre fostul director.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI