Care sunt cele mai importante criterii după care ne alegem cu ce companie de taxi călătorim

Un sondaj recent arată că doi din trei pasageri consideră că siguranţa şi fiabilitatea sunt cele mai importante criterii atunci când aleg taxi sau o opţiune de ridesharing din aplicaţie.

Potrivit Free Now, pe măsură ce opţiunile de mobilitate s-au diversificat şi au devenit tot mai accesibile, utilizatorii au devenit mai exigenţi în ceea ce priveşte calitatea serviciilor de mobilitate pe care le folosesc pentru a se deplasa în oraş.

Astfel, 65% dintre utilizatorii serviciilor de taxi şi ridesharing declară că apreciază siguranţa şi fiabilitatea serviciului Free Now mai mult decât alte aspecte atunci când aleg o opţiune de transport în aplicaţie. Alte criterii semnificative în alegerea aplicaţiei includ uşurinţa de utilizare a aplicaţiei (64%), raportul calitate-preţ şi preţurile accesibile (56%), precum şi timpul rapid de preluare pe care îl oferă aplicaţia (49%).

Totodată, pasagerii Free Now spun că aleg aplicaţia pentru a comanda un taxi sau o opţiune de ridesharing cel mai des atunci când se îndreaptă spre sau se întorc acasă de la un eveniment, cum ar fi o cină, o ieşire după serviciu, etc (74%), mai arată sondajul.

Aplicaţia Free Now este, de asemenea, utilizată adesea pentru deplasările către sau dinspre locul de muncă şi la întâlniri de serviciu (70%), pentru a călători spre sau dinspre aeroport/gară (66%), pentru a merge la întâlniri cu prietenii şi familia (54%) sau pentru a merge către sau dinspre o programare la spital sau la medic (46%).

Free Now integrează atât opţiunea de taxi, cât şi cea de ridesharing, o caracteristică foarte apreciată de mai mult de jumătate dintre utilizatorii aplicaţiei, care preferă să folosească cele două servicii alternativ, în funcţie de costuri şi de timpul de aşteptare pentru o maşină disponibilă.

Serviciul de mobilitate Free Now este disponibil în România din 2019 şi permite pasagerilor să se mişte liber şi rapid în oraş, cu opţiuni atât de taxi, cât şi de ridesharing, în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov, Târgu-Mureş, Timişoara, Oradea, Constanţa şi Sibiu.

Grupul Free Now este principala platformă multiserviciu de mobilitate, la nivel european, susţinută de BMW Group şi Daimler AG. Pe lângă ride hailing, FREE NOW oferă şi servicii de micromobilitate precum e-scutere, e-biciclete, e-vespa, dar şi car sharing.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI