Tzancă Uraganu’ a fost AMENDAT de polițiști! Este incredibil ce a putut face interpretul de manele

Cunoscutul interpret de manele, Tzancă Uraganu a fost amendat de polițiștii din Constanța cu suma de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 El a fost invitat să cânte la o nuntă, însă petrecerea a început mult mai devreme, în stradă, iar asta i-a deranjat pe vecini, motiv pentru care aceștia au sunat la 112.

”Polițiști din cadrul Secției 4, în cursul zilei de marți, în jurul orei 16.15, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihu Copilu din municipiul Constanța, în cartierul Palas, se află în desfășurare un eveniment privat (nuntă), fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 4 persoane, care au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991, cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei”, a transmis IPJ Constanța.

Polițiștii au constatat că pe stradă erau puse copertine, mese și scaune, care blocau practic circulația.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Sursa: Vedeta Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI