Lovitură totală pentru Gigi Becali! Patronul FCSB a fost amendat cu o sumă URIAȘĂ

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-a criticat dur pe preşedintele forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, într-o emisiune TV.

„Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia Comisiei de Disciplină.

Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar al FRF face referire la comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

Luna trecută, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca Gigi Becali să fie penalizat cu suma totală de 30.000 de lei ca urmare a unor sesizări ale Comisiei Centrale a Arbitrilor.

“Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei” şi “Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 20.000 lei”, sunt cele două decizii ale comisiei.

 

Sursa: Vedeta Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI