Actorul de stand-up Micutzu, ATACAT pe Calea Victoriei

Scandal uriaș, noaptea trecută, în Capitală! Celebrul arist de stand-up comedy Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a fost dus la secție după ce, la finalul unui spectacol, a fost implicat într-un scandal. 

Scandal pe Calea Victoriei, din Capitală! Geamul unei terase a fost spart, în urma unei altercații în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și actorul de stand-up Cosmin Nedelcu, cel care este cunoscut sub numele de Micutzu.

Noaptea trecută, Micutzu, iubita sa și un amic au depus reclamație și au dat declarații la sediul Secției 1 despre episodul din Calea Victoriei.

Potrivit acestora, în timp ce se aflau la terasă, mai mulți tineri dintr-un grup au început să-i adreseze actorului injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzul.

Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar s-a spart geamul unei terase. Scandalagiii au ajuns și ei la Poliție și împotriva lor s-au luat măsurile legale pentru tulburarea liniștii publice.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI