Nicoleta Nucă, cerută în căsătorie la Istanbul

Nicoleta Nucă este în culmea fericirii, după ce iubitul său, Alex Ursache i-a pregătit cea mai mare surpriză cu putință. Bărbatul a îngenunchiat în fața partenerei sale și i-a cerut să-i fie alături pentru tot restul vieții, iar ea nu a stat pe gânduri și a rostit un „DA!” hotărât. Cadrul a fost unul de vis, iar emoțiile artistei pe măsură.

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu toboșarul Alex Ursache, care durează de mai bine de patru ani. Cei doi au lăsat mereu de înțeles că sunt foarte îndrăgostiți și că își doresc din tot sufletul să rămână împreună pentru tot restul vieții, dar momentul în care își vor oficializa relația s-a lăsat așteptat.

Bărbatul a prins în cele din urmă curaj și i-a adresat îndrăgitei artiste întrebarea cea mare, iar locul unde și-au jurat iubire a fost unul într-adevăr impresionant. El și Nicoleta sunt plecați într-o vacanță minunată în Turcia, pe care se pare că nu o vor uita niciodată.

Când Nicoleta Nucă se aștepta cel mai puțin, iubitul său a îngenunchiat și i-a cerut să fie a lui pe vecie. Un asemenea moment de fericire nu putea să rămână neîmpărtășit, așa că artista nu a stat pe gânduri și a postat primele imagini cu inelul primit în mediul online, alături de o declarație de dragoste pentru viitorul său soț. Chiar dacă mesajul a fost unul scurt, imaginile care l-au însoțit au vorbit de la sine. Cântăreața radiază de bucurie, mai ales că este convinsă că și-a găsit sufletul pereche.„Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a scris aceasta urmăritorilor săi de pe Instagram.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI