Christian Eriksen, supus unor noi investigații medicale

Christian Eriksen a sosit la Milano şi a fost supus unor investigaţii medicale la Inter. Eriksen are contract cu Inter până în iunie 2024.

Încă nu este cert dacă fotbalistul își poate continua cariera.  Lui Christian Eriksen i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac.

Potrivit presei italiene, chiar şi în cazul în care rezultatele investigaţiilor vor fi pozitive, fotbalistul nu va putea reveni pe teren în următoarele şase luni.

Cu toate acestea, federaţia italiană nu permite ca fotbaliştii care au defibrilator implantat să joace la nivel de profesionişti, scrie Football Itali. În cazul în care problema cardiacă a fotbalistului a fost cauzată de o inflamaţie temporară atunci defibrilatorul poate fi înlăturat şi jucătorul va putea evolua din nou în Serie A.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare. Momentul tragic a avut loc pe 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI