Bărbat din Vrancea, filmat când hrăneşte şi se apropie periculos de un urs flămând

Un bărbat din Vrancea a fost filmat in timp ce hrăneşte şi se apropie periculos de un urs flămând, pe o şosea din judeţ.

Bărbatul, in varsta de mai bine de 50 de ani, a oprit autoturismul pe marginea unui drum din judeţul Vrancea, a coborât şi a început să îi arunce mâncare unui urs flămând.

Un alt şofer, care a observat gestul inconştient al acestuia, a oprit în spatele maşinii şi a filmat intreaga scena, iar apoi a postat clipul video pe retelele de socializare.

În imagini se poate observa cum ursul flămând se apropie încet de bărbatul care coboară din autoturism. Acesta are la indemana o pungă din care aruncă mai multe felii de pâine, pe care ursul le mananca pe rand.

La un moment dat, după un gest brusc al bărbatului, ursul s-a speriat şi s-a retras de pe şosea pe partea cu pădurea, însă a revenit odată ce si-a dat seama că nu se află în primejdie.

Acesta s-a supus pericolului de a fi atacat de animalul salbatic.

Postarea s-a viralizat rapid și a strâns aproape 400 de mii de distribuiri în 20 de ore din momentul în care a fost publicată. Vezi clipul video AICI

Autorităţile recomandă tuturor celor care întâlnesc urşi să nu se apropie de ei şi să nu îi hrănească. Aflate în căutare de mancare, animalele pot fi periculoase, aşa cum s-a întâmplat în numeroase cazuri, în ultima perioadă.

În Harghita şi Covasna, mai multe persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost atacate de urşi.

Sursa foto: captura Facebook

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI