Adela Popescu a născut! Prima imagine cu bebelușul și primele declarații

Adela Popescu a născut, duminică, al treilea băiețel. Vedeta a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul dar și detalii despre naștere.

Îndrăgita prezentatoare de la Vorbește lumea postase chiar cu o zi înainte o fotografie cu ea în care aștepta cumințică nașterea celui de-al treilea copil. Vedeta a avut contracții și în zilele anterioare și a știut imediat că cel de-al treilea micuț urmează să vină pe lume cât de curând.

Micuțul a primit nota 10 la naștere, s-a născut pe cale naturală, având o greutate de 3,620 kg, după un travaliu de aproape patru ore. Adela Popescu a postat o primă imagine după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Actrița a scris și un mesaj emoționant.

„Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe. :))) Și face! Că e minunat, a luat notă 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă”, a scris Adela.

Și Radu Vâlcan a făcut câteva mărturisiri despre venirea pe lume al celui de-al trăilea băiat al familiei.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni.
Pe scurt, iubire, vă ador!”,
 a scris Radu.

Cei doi ar fi vrut să aibă o fetiță, însă sunt fericiți că familia lor s-a mărit cu încă un membru și se bucură de momentele împreună. Prezentatoarea TV a fost activă pe rețelele sociale, chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane. Blondina i-a ținut mereu la curent pe fani în legătură cu starea ei de sănătate la cea de-a treia sarcină.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015. Mai au acasă doi băieței.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI