Gwen Stefani a îmbrăcat rochia de mireasă la 51 de ani

Gwen Stefani, de 51 de ani, şi Blake Shelton, de 45 de ani, s-au căsătorit în sfârșit, după șase ani de relație! Nunta a avut loc sâmbăta trecută, la ferma din Oklahoma a starului country.

Evenimentul a fost unul intim, la care au participat doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni ai lor. Cei doi au amenajat un cort alb unde să îşi primească rudele şi prietenii.

Cu puţin timp înainte, părinţii lui Gwen Stefani au fost fotografiaţi îmbrăcaţi în ţinute de nuntă, cu un cadou frumos împachetat, în timp ce intrau într-una din maşinile cu care au fost aduşi invitaţii la ferma din Oklahoma.

La eveniment au venit părinţii lui Gwen, Dennis Stefani şi Patty Flynn, care au confirmat pentru presa americană că Blake şi Gwen s-au căsătorit civil cu o lună înainte de eveniment. Kingston, 15 ani, Zuma, 12 ani, şi Apollo, 7 ani, copiii lui Gwen, au jucat un rol important în cadrul ceremoniei şi i-au condus pe miri în faţa preotului care le-a unit destinele.

Gwen şi Blake formează un cuplu din anul 2015 şi s-au logodit anul trecut, în pandemie. Cei doi au mai fost căsătoriți – ea cu rockerul Gavin Rossdale, în timp ce Blake cu artista country Miranda Lambert.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI