Mașina primită de prințesa Diana din partea prințului Charles drept cadou de logodnă, vândută pentru o sumă impresionantă

Mașina primită de prințesa Diana din partea prințului Charles drept cadou de logodnă a fost vandută la o licitație pentru mai mult de 52.000 de lire sterline, potrivit CNN.

Automobilul, un Ford Escort Ghia din 1981, a fost vândut cu aproximativ 22.000 de lire sterline mai mult decât era așteptat.

Estimarea casei de licitații era de 30.000 – 40.000 de lire sterline. Cu taxele adăugate, prețul de vânzare a fost de 52.640 de lire sterline.

Prințesa Diana a primit mașina în mai 1981, cu două luni înainte ca cei doi să se căsătorească, potrivit casei de licitații Reeman Dansie. Ea a condus mașina până în august 1982.

Automobilul, care nu mai fusese văzut în public de 20 de ani, a fost vândut marți cu numărul de înmatriculare, vopseaua și radioul originale. Indicatorul de viteză arată 83.000 de mile.

„Fordul a fost mijlocul de transport personal al prințesei Diana în prima parte și cea mai fericită a relației ei cu prințul de Wales și există multe fotografii în care apare conducându-l și chiar privindu-l din mașina pe prinț jucând polo”, a transmis casa de licitații.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI