Meghan Markle nu va participa la ceremonia de comemorare a prințesei Diana

Ceremonia de comemorare a prințesei Diana va avea loc pe 1 iulie și va marca cea de-a 60-a aniversare a prințesei Diana. Evenimentul va avea loc pe moșia unde se situează palatul Kensington, iar membrii familiei vor fi toți prezenți.

Prințul Harry va merge în Marea Britanie pentru o ceremonie restrânsă, în urma căreia va fi dezvelită o statuie a mamei sale, Prințesa Diana. Acesta nu va fi însoțit de soția sa, Meghan, și va fi nevoit să stea cel puțin 5 zile în carantină, departe de oricare dintre membrii familiei. Mult decât atât, se vehiculează că Harry nu se va întâlni cu fratele sau cu tatăl său decât în ziua ceremoniei.

Meghan Markle nu va participa la ceremonia din Marea Britanie. Motivul este unul cât se poate de simplu. Aceasta a născut recent, iar soțul său nu dorește să o pună în primejdie în vreun fel, așa că au luat amândoi decizia cea mai bună.

Femeia va rămâne acasă alături de micuțul Archie și de fiica sa Lilibet Diana, urmărind ceremonia live. S-a speculat în urmă cu ceva vreme că Meghan i se va alătura soțului ei la ceremonie, însă pentru sănătatea sa, cel mai probabil aceasta e decizia cea mai bună.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI