Roxana Vancea este însărcinată

Roxana Vancea a dat vestea cea mare! Fosta asistentă de televiziune a dezvăluit, joi, 27 mai, în emisiunea lui Teo, că este însărcinată cu primul ei copil.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu o croială sexy, Roxana l-a avut alături pe canapea doar pe fiul său vitreg, Milan, deoarece soțul ei, Dragoș Paiu, a preferat să stea în spatele camerelor de filmat.

Vedeta a mărturisit că sarcina ei a ajuns la trei luni și jumătate. Roxana este foarte fericită, mai ales că e primul ei copil. „Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a mărturisit Roxana Vancea în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Roxana Vancea, care este căsătorită de aproape doi ani cu Dragoș Paiu, va avea un băiețel, susține ea. „După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai povestit viitoarea mămică.

În 2019 s-a căsătorit cu Daniel Paiu, într-un cadru restrâns la care au participat doar prietenii apropiați și familia. Înainte de a-și cunoaște actualul soț, Roxana Vancea a avut o relație cu Mihai Bendeac.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI