Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în prima zi fără restricții

Sâmbătă a fost una dintre cele mai fericite zile din viața lui Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au spus DA și au ajuns oficial, soț și soție. Aceștia au fost logodiți mai bine de un an jumătate, timp în care au plănuit evenimentul vieții lor.

Se pare că Dani și Gabriela nu au putut să aștepte prea mult marele eveniment, mai cu seamă că proaspăta soție este însărcinată în trimestrul al doilea. Cei doi și-au dorit să facă nunta mai rapid, însă pandemia de coronavirus le-a schimbat complet planurile.

Gabriela Prisăcariu s-a îmbrăcat ca o mireasă cu stil,  adecvat unei cununii civile de lux, având o rochie vaporoasă, albă, cu un decupaj de efect în zona picioarelor sale sexy. Ținuta i-a evidențiat, desigur, și burtica de mămică. Nici mirele nu a fost mai prejos.  La fel, Dani Oțil a avut un costum adecvat marelui eveniment, de culoare bej, asortat cu ținuta miresei, de o eleganță și o simplitate uluitoare.

Cei doi s-au distrat de minune. După ce au semnat actele, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la restaurantul prezentatorului TV. Cei doi au organizat o masă festivă pentru toți cei care le-au fost alături. Dani Oțil și frumoasa lui soție au amenajat totul special pentru eveniment. Petrecerea a fost întreținută de Taraful Rutenilor, împreună cu faimoasa Carmen Chindriș.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI