Andra, părere sinceră despre relația sa cu Delia 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andra și Delia se află pe lista celor mai bune artiste de la noi din țară. Ambele au niște voci superbe și puternice, dar și mii de fani care le susțin și care le iubesc. Aceștia nu le pot susține niciodată pe ambele, ci doar separat, pentru că au fost de părere că între ele a existat mereu o luptă. Despre cele două cântărețe s-a spus mereu că ar fi rivale și că nici măcar nu se salută atunci când se văd, iar partenera de viață a lui Cătălin Măruță a decis să lămurească întreaga situație.

Invitata lui Mihai Morar în cel mai recent episod din podcast-ul său, Andra a declarat că nu este invidioasă pe concurență, ba chiar a specificat faptul că ea nu se poate compara niciodată cu an alt artist. Aceasta a mai spus că ea și Delia sunt foarte diferite, iar când se văd vorbesc și râd.

„Eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine. Culmea e că eu nu am un sentiment din ăsta de ranchiună, de concurență. Suntem atât de diferite. Ne mai întâlnim și râdem. Eu nu am cum să mă uit la un artist care cântă frumos decât într-un mod admirativ”, a declarat Andra.

„Trebuie să ascultăm, mă uit să văd ce cântă și alți artiști. Sunt o tipă competitivă, dar competiția e cu mine, cu drumul meu. Nicidecum nu mă uit cât a stat nu știu ce cântec al unui artist. Nu pot să mă compar cu alt artist. Fiecare avem lucruri diferite”, a mai zis ea. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI