Miliardarul Bill Gates divorțează de soția sa, Melinda, după 27 de ani de căsnicie

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsătorie și după ce au construit o avere de 127 miliarde de dolari. Anunțul a fost făcut de miliardar și de soția sa pe Twitter, luni seară. 

Fondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, a făcut anunțul pe contul său de pe Twitter, la fel ca și soția sa. Cei doi au  trei copii; Jennifer, 25 de ani, Rory, 21 de ani, și Phoebe, de 18 ani. Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt căsătoriei. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu. (…) În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă”, au scris Bill Gates și Melinda Gates, într-o declaraţie comună, postată de fiecare dintre cei doi pe conturile personale de Twitter.

Bill Gates se situează pe locul 4 al celor mai bogaţi oameni din lume, potrivit topului Forbes. Averea sa, la data de 3 mai 2021, era estimată la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. Pe primul loc era Jeff Bezos, cu 177 de miliarde de dolari, urmat de Elon Musk, cu 151 de miliarde de dolari. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, se situa pe locul 5, cu 97 de miliarde de dolari.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI