Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, pregătiți de nuntă!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dus, în ultima vreme, frumoasa lor poveste de iubire la un alt nivel. Aceștia sunt împreună de mai multă vreme, se iubesc la nebunie și spre deosebire de mulți alții care nu se gândesc la viitor, vedetele au planuri serioase. De când au aflat că vor deveni părinți, cei doi au început să vadă altfel lucrurile și se pregătesc intens pentru venirea pe lume a bebelușului lor.


Prezentatorul de la Antena 1 speră că moștenitorul său să aibă aceleași pasiuni ca ale sale și a promis că îl va obișnui de mic cu toate lucrurile pe care el adoră să le facă. Până în clipa de față, viitorii părinți nu au dezvăluit lumii întregi care va fi numele copilului și nici sexul, dar el a promis că o va face, tot el fiind și cel care le-a dat vestea cea mare fanilor săi. Ei bine, recent a reușit să îi uimească din nou, după ce a povestit ce se va întâmpla înainte de venirea pe lume a micuțului, chiar în direct.

Se pare că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se gândesc serios la căsătorie și nu doar că se gândesc, dar sunt și foarte pregătiți pentru marele eveniment care avea loc în viața lor curând. Sunt convinși că aceasta va fi o chimbare majoră pentru ei, mai ales după ce vor deveni părinți, dar nu le este teamă, ci sunt doar emoționați. Este ceva nou în viața lor și este normal să fie așa. 

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a povestit Dani Oțil. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI