Protestatarul Ceaușescu, urări către liderii coaliției: „Nu vă mai săturați cât ați furat, mă hoților?”

La depunerea listelor pentru europarlamentare a fost prezent și protestatarul Marian Ceaușescu, care nu a iertat niciun politician și a aruncat cuvinte grele spre toți cei care au sosit la sediul Biroului Electoral Central. 

Protestatarul este cunoscut pentru faptul că nu ratează niciun eveniment politic important, pentru a le mai trimite niște „urări de bine” personajelor de pe scena politică. 

De data aceasta, protestatarul Ceaușescu a fost prezent la depunerea listelor pentru alegerile  europarlamentare de către coaliție. Liderii celor două partide, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au fost întâmpinați de protestatar cu scandări pe măsură:

„Domnul Ciolacu, cum puteti să puneți candidat la Primăria Capitalei, fiu de torțioar? Ia uitați, unul care a făcut pușcărie ”

Fumatul și cafeaua sunt factori de protecţie pentru o anumită boală. Declarația unui neurolog care aruncă miturile în aer

Apoi protestatarul nu a iertat niciun politician prezent la fața locului. Acesta i s-a adresat lui Mihai Tudose: „Ia uitați, unul care și-a bătut joc diplomatic de această țară când a venit prim-ministrul Japoniei”. „Eu nu mai eram prim ministru în ziua aia” i-a răspuns politicos Tudose.

După aceea, protestatarul s-a adresat celorlalți politicieni și a zănganit cătușe în fața lor: „Doamna Firea cea care fura, uitati alt escroc, hoti hoti hoti … Razi escrocule, hotilor”.

Nici premierul României nu a scăpat de urările protestatarului: „Nu mai umblați cu cioara vopsită din nou, că suntem sătui. Ia uitați…cine vor ca să ceară votul”

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI