Vacanțele pe litoral se scumpesc începând de mâine

Începând de mâine, prețurile pentru vacanțele pe litoral vor crește semnificativ. Astăzi este ultima zi în care puteți profita de prețuri mai mici pentru cazare, băuturi și mâncare la malul mării, deoarece de mâine tarifele vor crește considerabil.

Tarifele pentru cazare vor înregistra o creștere de 15%. În consecință, o noapte de cazare la un hotel de două stele va costa de la 160 de lei, iar la un hotel de patru stele, turiștii vor trebui să plătească peste 650 de lei pe noapte, adică de patru ori mai mult. Aceasta reprezintă o povară suplimentară pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță de lux pe litoral.

Costul pentru închirierea unui șezlong va crește și el. Începând de mâine, prețul pentru un șezlong va fi mai mare cu 10 lei. Astfel, dacă vreți să vă relaxați la soare, veți plăti 40 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend. Această majorare va afecta bugetul celor care doresc să petreacă mai mult timp pe plajă.

Pe lângă creșterea tarifelor pentru cazare și șezlonguri, turiștii vor trebui să facă față și unor costuri mai mari pentru mâncare. Restaurantele și terasele de pe litoral își vor ajusta prețurile în consecință, ceea ce înseamnă că mesele în oraș vor deveni și ele mai scumpe.

Sursa: Realitatea Financiara

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI