Un bărbat din Suceava şi-a înjunghiat mortal bunicul de faţă cu poliţiştii. Unul dintre agenți a fost ranit

Un bărbat de 87 de ani din Bosanci, judeţul Suceava, a cerut, joi, ajutorul poliţiştilor, în urma unui conflict avut cu nepotul său. După sosirea echipajelor de poliţie, nepotul şi-a atacat bunicul, pe care l-a înjunghiat în zona gâtului, provocându-i decesul. Agresorul a atacat şi poliţiştii, un agent de 26 de ani fiind rănit în zona feţei.

”În cursul acestei zile, Secţia de Politie Rurală Ipoteşti a fost sesizată direct de către un bărbat de 87 de ani din comuna Bosanci cu privire la un conflict pe care îl are cu nepotul său de 36 ani. Patrula de serviciu s-a deplasat de îndată în zona indicată de pe raza comunei Bosanci, identificându-l pe bătrânul de 87 de ani pe drumul public din arealul locuinţei şi purtând discuţii cu acesta cu privire la sesizare. S-a stabilit că bătrânul locuieşte în aceeaşi curte cu nepotul său din cursul lunii aprilie 2022, când a revenit din străinătate, fără a fi înregistrate conflicte anterioare”, a transmis, joi, IPJ Suceava.  

Sursa citată a precizat că, în timp ce poliţiştii purtau discuţii cu bărbatul de 87 ani, din curtea imobilului a ieşit nepotul de 36 ani, având in mână obiecte înţepătoare şi năpustindu-se asupra bunicului şi poliţiştilor.  

”Unul dintre poliţişti a reuşit să pareze o lovitură care îl viza, fiind totuşi atins cu lama cuţitului în zona obrazului, fiindu-i provocată o plagă tăiată. De asemenea, agresorul a reuşit să îl lovească cu cuţitul şi pe bunicul său, înjunghiindu-l la nivelul spatelui şi al gâtului, provocându-i leziuni grave, care au dus la decesul victimei”, a mai transmis sursa citată.  

Ambii poliţiştii au scos armamentul din dotare şi au executat foc asupra agresorului, acesta fiind lovit la nivelul membrelor inferioare, reuşindu-se imobilizarea şi încătuşarea la pământ a bărbatului de 36 ani. 

”Poliţistul rănit, agent de poliţie de 26 ani din cadrul SPR Ipoteşti a fost transportat la unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol. Autorul este în custodia poliţiştilor, fiind şi acesta transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai transmis IPJ Suceava.  

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI