Ce jucător brazilian îl susține pe Bolsorno înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, i-a mulţumit, duminică, lui Neymar pentru susţinere, cu trei săptămâni înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, informează AFP.

“Neymar, mulţumesc. Mulţumesc că eşti preocupat, nu de soarta mea, ci de cea a ţării tale. Eu sunt un simplu soldat. Tu, tu eşti la vârf”, a spus Bolsonaro într-un interviu de peste patru ore pentru canalul Youtube Pilhado.

“Neymar trăieşte în străinătate, el vede ce se întâmplă în lume. Probabil îşi spune: nu îmi lipseşte nimic, dar nu vreau ca apropiaţii mei să sufere în ţară. Nu îi este teamă să se expună şi are extrem de mulţi fani în rândurile tinerilor care votează pentru prima dată”, a precizat preşedintele.

Fotbalistul echipei Paris Saint-Germain şi-a arătat susţinerea pentru Bolsonaro postând un filmuleţ pe TikTok înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Bolsonaro a obţinut 43,30 la sută din voturi în primul tur, în timp ce rivalul său, fostul preşedinte Luiz Inacio Lula da Silva, a obţinut 48,2 la sută. Lula şi Bolsonaro se vor înfrunta în turul doi laa 30 octombrie.  

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI