Novak Djokovici nu regretă că a ratat două turnee de grand slam din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19

Tenismanul sârb Novak Djokovici a lipsit la două dintre cele patru turnee de Grand Slam din acest an pentru că nu este accinat împotriva Covid-19, dar sârbul a spus că nu regretă decizia sa.

Djokovici a câştigat titlurile de la Australian Open, French Open şi la Wimbledon în 2021, dar nu a putut să-şi apere titlul la Melbourne Park anul acesta, după ce a fost exclus cu o zi înaintea turneului şi nu a putut merge nici la New York pentru US Open.

„Nu regret. Sunt trist că nu am putut juca, dar asta a fost decizia pe care am luat-o. Ştiam care vor fi consecinţele, aşa că le-am acceptat. Asta e tot”, a declarat Djokovici joi seară, la Londra.

Djokovici a primit o interdicţie de trei ani de călătorie pentru Australia când a fost deportat, dar prim-ministrul de atunci Scott Morrison a spus că aceasta ar putea fi ridicată pentru a-i permite să participe la ediţiile ulterioare ale primului turneu de grand slam al sezonului: „Aştept veşti. Chiar nu depinde de mine în acest moment. Sper să primesc veşti bune în curând”.

Fostul lider mondial se află în prezent la Londra, unde face parte din echipa Europei pentru Laver Cup.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI