Tânăr de 19 ani, reţinut după ce a atins o femeie în zonele intime şi i-a propus să întreţină cu el relaţii sexuale, fapta având loc pe o stradă din Craiova

 

 

Un tânăr în vârstă de 19 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii doljeni.

Autoritățile au fost informate că acesta a atins o femeie în zonele intime şi i-a propus să întreţină cu el relaţii sexuale. Totul s-a petrecut pe o stradă din Craiova.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, că poliţiştii poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi, luni seara, de o tânără de 24 de ani, din municipiul Craiova, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada George Fotino, din municipiul Craiova, un bărbat necunoscut i-a propus să întreţină relaţii sexuale şi a atins-o în zonele intime.

 

“Întrucât femeia a opus rezistenţă, bărbatul a fugit într-o direcţie necunoscută. La nivelul secţiei a fost constituit un colectiv de poliţişti, care, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate a identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Turburea, judeţul Gorj, bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Dolj. 

 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru agresiune sexuală. Tânărul va fi prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI