Bărbat căutat de poliție, găsit în portbagajul unei maşini. Era condamnat la 10 ani de închisoare și încerca să fugă din ţară

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit de poliţiştii de frontieră în portbagajul unei maşini, la Punctul de Trecere de la Nădlac, judeţul Arad.

Acesta era căutat de autorităţile din România, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. 

Autoturismul în care se ascundea bărbatul este înmatriculat în România.

”În data de 16.09.2022, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul are 51 de ani şi a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

”Persoanele şi mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări suplimentare. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani”, mai precizează Poliţia de Frontieră.

Bărbatul a fost predat unui echipaj al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, iar cu privire la cei doi cetăţeni români se fac cercetări.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI