Accident în Argeş: Un TIR a lovit doi cai lăsaţi nesupravegheaţi le carosabil pe breteaua de acces a autostrăzii A 1

Doi cai lăsaţi nesupravegheaţi pe carosabil, pe breteaua de acces a autostrăzii Bucureşti – Piteşti, au fost loviţi de un autotren, joi dimineaţă. Poliţia face verificări pentru identificarea proprietarului animalelor lăsate nesupravegheate.

Accidentul a avut loc joi dimineaţă, la kilometrul 115 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe breteaua care asigură accesul pe autostradă. 

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Vaslui, care conducea un TIR, la ieşirea de pe Autostrada A1 spre Piteşti, a lovit doi cai nesupravegheaţi care se aflau  pe calea de rulare. Din evenimentul rutier a rezultat decesul cabalinelor. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Biroului Protecţia Animalelor Argeş”, transmite Poliţia judeţeană.

Poliţiştii rutieri au eliberat şoferului de TIR documentele necesare reparaţiei autovehiculului avariat, şi  fac verificări în vederea identificării proprietarului animalelor şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI