Aproape 150 de persoane, prinse cu droguri la Untold. Amenzi totale de peste 110.000 de lei

Structurile Ministerului Afacerilor Interne au găsit droguri la 143 de persoane care mergeau la popularul festival Untold, acestea fiind oprite să mai ajungă unde era distracția mai mare.

De asemenea, oamenii legii au dat amenzi în valoare de peste 110.000 de lei.

Polițiștii și jandarmii prezenți la festivalul Untold s-au concentrat pe identificarea persoanelor care au încercat să desfăşoare activităţi ilegale sau care au consumat ori au încercat să vândă substanţe interzise.

„În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 143 persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise la deţinere, iar 44 persoane au fost depistate conducând sub influenţa substanţelor psihoactive”, potrivit MAI.

De asemenea, în decursul celor patru zile de festival, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat 122 de amenzi, în valoare totală de 103.205 lei, şi 73 de avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au dat 29 de amenzi, în valoare de 10.000 lei, şi 10 avertismente.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI